SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)
Cartoné
22 x 29
112 color
978-84-679-6758-6
25,00 €

SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)

JORDI LAFEBRE TORNA AMB UN TRENCADOR THRILLER AMBIENTAT A BARCELONA

La brillant i provocadora psiquiatra Eva Rojas visita a petició d'una dels seus pacients la hisenda vitivinícola del clan Monturós. Allà ha d'assistir a la lectura d'un testament que resoldrà per sempre l'herència familiar. No obstant això, la mort d'un dels seus beneficiaris espatllarà tots els càlculs i deixarà en l'aire un misteri que Eva tractarà de resoldre per tots els mitjans.

Jordi Lafebre torna amb un nou àlbum que combina psiquiatria, enologia, humor, crim i mitologia. El resultat és una obra mestra on les peces encaixen com en un mecanisme de rellotgeria.

Premis rebuts
Premis rebuts - SOC EL SEU SILENCI (ED. CATALÀ)
Cartoné
22 x 29
112 color
978-84-679-6758-6
25,00 €

Jordi Lafebre

Va néixer a Barcelona. Es va formar com a il·lustrador i dissenyador gràfic en la facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona, i posteriorment es va especialitzar com historietista a l'escola Joso. En 2001 comença a publicar il·lustracions i a dibuixar còmics per a publ Continua llegint

VÍDEO

Video