EDITORIAL

CONEIX-NOS

Norma Editorial

Amb més de 40 anys d'història, Norma Editorial és una editorial de còmics i llibres il·lustrats independent amb seu a Barcelona. Fundada el 1977 per Rafael Martínez, president de la companyia, Norma Editorial està composta per un equip humà de més de 30 persones i realitza activitats en el camp de l'edició, distribució, representació i venda al públic a través de la seva marca de llibreries Norma Comics.

Per les pàgines de les seves publicacions han passat els principals noms del panorama del còmic internacional, convertint-se també en referent en la publicació de manga.

A nivell nacional, Norma Editorial ha publicat o produït autors de la talla de Miguelanxo Prado, Luis Royo, Conrad Roset, Sergio Mora, Daniel Torres, Victoria Francés, Ana Miralles, Juanjo Guarnido, Juan Díaz Canales i Josep María Martín Saurí, entre d'altres. Mitjançant la publicació de llibres col·lectius com Barcelona TM, Revolution Complex i Valentia, Norma Editorial s'ha erigit com a plataforma per a una nova generació d'autors amb projecció internacional, com Jordi Lafebre, Josep Homs, Claudio Stassi, Joan Marín i molts altres.


Departament editorial

El nostre departament principal és l'encarregat d'editar i produir totes les nostres publicacions. Et pots posar en contacte amb nosaltres a la següent adreça de correu electrònic: norma@normaeditorial.com

Per contactar amb el nostre departament de premsa ho pots fer en aquesta adreça de correu electrònic: blaya@normaeditorial.com


Departament de distribució i comercial

Norma Editorial SA controla directament la distribució de les nostres publicacions en diverses autonomies espanyoles, amb dos magatzems que sumen més de 2.500 m2. També treballa amb una xarxa de distribuïdors externs.


Publicacions:
Dolors Romero / Tel. (34) 93 303 68 30
José Bermúdez / Tel. (34) 93 303 68 23
Jordina Martí / Tel. (34) 93 303 68 38
Ariadna Cànaves / Tel. (34) 93 303 68 29

Exportacions:
Dolors Romero / Tel. (34) 93 303 68 30

Magatzem:
Xavi Domènech / Tel. (34) 972 864 691


Entra en la secció de Distribució i gestiona les teves comandes en línia + Info https://www.normaeditorial.com/distribucion-comercial


Departament de compra i venda de drets

Es responsabilitza de la compra i venda de drets, així com de la coordinació de les impressions dels nostres clients internacionals.

Contacte: norma@normaeditorial.com


Llibreria Norma Comics

La primera llibreria Norma Comics, al Passeig de Sant Joan de Barcelona, es va inaugurar l'any 1984. Des de llavors ha anat creixent tant en metres com en oferta fins a esdevenir tot una icona de la ciutat i una de les millors llibreries especialitzades d'Europa, per on passen més de 80.000 persones anuals, i que va guanyar el Premi Eisner Spirit of Comics Retailer Award el 2018.

Disposem d'una àmplia gamma de publicacions i productes relacionats amb el món del còmic, i oferim servei de venda per correu i botiga en línia: https://www.normacomics.com

Posa't en contacte amb nosaltres si estàs interessat en algun dels nostres productes: info@normacomics.com